Lokalne TemeSvečanost u Medresi "Osman ef. Redžović"

Svečanost u Medresi “Osman ef. Redžović”

U nedjelju, 15.08.2021. godine, deset godina mature obilježila je 16. generacija alumnista Medrese. Nekada momci i djevojke, a sada ljudi i žene, došli su svojoj Medresi sa svojim potomcima. Lijepo je bilo slušati priče o životnim putevima kojim se nakon Medrese kreću, kao i utiske o Medresi poslije toliko godina.

Treba spomenuti da je 16. generacija zaslužna za masovnu organizaciju drugih generacija i uvakufljavanje sredstava za proširenje školske zgrade i opremanje jednog paviljona u đačkom domu. Svakako da zaslužuju respekt kao oni koji su učinili dobro ali i druge na dobro podstakli.

Visoko.co.ba/Medresa “Osman ef. Redžović”


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE