NaslovnicaZDKSvečanost pov...

Svečanost povodom početka drugog ciklusa “Akademije za ekološki menadžment” ponedjeljak u 17 sati na Ekonomskom fakultetu UNZE

Ekonomski fakultet Univerziteta u Zenici organizuje drugi (II) ciklus “Akademije za ekološki menadžment”, koja ima za cilj kreiranje dugoročnog plana obuke rukovodstva, kako u javnim tako i u privatnim preduzećima, na polju održivog razvoja primjenom principa i standarda ekološkog menadžmenta.

Ovaj ciklus će se realizirati interdisciplinarno, tematski i uz saradnju sa Pravnim i Metalurško-tehnološkim fakultetom Univerziteta u Zenici. Pored fokusa na pravni, ekonomski i tehnički aspekt u ekologiji, težište se stavlja i na zaštitu i sigurnost na radu. Polaznici mogu biti različiti stručni profili kadrova, koji na jedan od nabrojanih načina obavljaju poslove iz ovih djelatnosti. Također, bilo bi poželjno, da pored ovih polaznika, polaznici koji su pohađali prvi (I) ciklus Akademije, nastave edukovanje i na drugom (II) ciklusu.

Ovom prilikom biće upriličena prigodna svečanost povodom početka drugog (II) ciklusa “Akademije za ekološki menadžment”,  u ponedjeljak, 17. februara 2020. godine, sa početkom u 17 sati, na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici.

Pored samih polaznika Akademije, prisustvovat će i predstavnici fakulteta koji organiziraju edukaciju, ali i predstavnici privrednog i političkog života Zenice i Zeničko-dobojskog kantona koji podržavaju ovaj, za širu društvenu zajednicu, značajan projekat Univerziteta u Zenici.

PR tim “Akademije za ekološki menadžment”

Visoko.co.ba/zenicablog.com

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.