Lokalne Teme(FOTO) Svečano otvorena nova škola u Goduši

(FOTO) Svečano otvorena nova škola u Goduši

U okviru programa obilježavanja 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, danas je svečano otvorena novoizgrađena škola u Goduši.

“Radimo i gradimo, pametno i sigurno, a da je tako za nas svjedoči ova škola u Goduši” – kazao je između ostalog gradonačelnik Ganić, te svim prisutnim čestitao 1. mart, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Vrijednost investicije je cca 820.000,00 KM.

Gradonačelnik Ganić, ministar Mušija, Spahija Kozlić i direktorica Amina Buza svečanim presijecanjem vrpce, zvanično su otvorili novoizgrađenu školu i stavili je na upotrebu našim najmilijim.

Visoko.co.ba/Gradska uprava Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE