Lokalne TemeSutra otvorenje ''Klas Bakery'' pekare u Visokom

Sutra otvorenje ”Klas Bakery” pekare u Visokom

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas sutra u Visoko na adresu Aleja Šehida Resula bb da budete dio svečanog otvorenja Klasove pekare.

Ova pekara će ovom gradu ponuditi raznovrstan i bogat asortiman Klas proizvoda. Od dobro poznatog hljeba, do raznih vrsta pita i drugih pekarskih proizvoda.

Sutra vas, također, očekuje i degustacija ukusnih Klasovih pekarskih proizvoda. Klasov tim će vam prenijeti svu ljubav koju godinama ulažu u razvoj svih pekarskih proizvoda.

Također, pripremamo vam i još iznenađenja! Zato se sutra uputite na adresu Aleja Šehida Resula na svečano otvorenje koje počinje u 11 sati.

Poručili su iz Klasa.

Visoko.co.ba/Klas


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE