NaslovnicaLokalne TemeSuša Commerc:...

Suša Commerc: Izvoz mesa za Tursku

“Suša Commerc” je predoDređen da svojim poslovnim poduhvatima i rezultatima pokazuje mogućnosti i domete predanog rada i dobre poslovne politike. Današnja priča se odnosi na izvoz mesa za tržište Turske.

Klaonica “Suša Commerc” – najsavremenija tehnologija što je ugrađena u ovu klaonicu, osigurava poslovnu efikasnost i zdravstvenu sigurnost tokom proizvedenog ciklusa, pa je kao takva zadovoljila zahtjevne kupce iz Turske.

Klaonica je standardizirana – certificirana po svim releventnim međunarodnim standardima, što osigurava proizvod koji zadovoljava i najzahtjevnija svjetska tržišta. Uz vlastitu farmu tovnih goveda, tehnološki zaokružen proces uzgoja, prehrane i prerada do konačnog tržišnog proizvoda, čini firmu “Suša Commerc” respektabilnim “igračem”, kako na bh. tržištu – tako i van granica naše države.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.