NaslovnicaPreporukaSupruga Brook...

Supruga Brooklyna Beckhama već ima novi zaručnički prsten vrijedan dva miliona dolara

Čini se da je Nicola Peltz krenula stopama svekrve Victorije Beckham koja se može pohvaliti sa 15 vjereničkih prstenova nakon 22 godine braka. Nakon skoro mjesec dana od vjenčanja, na ruci Peltz može se vidjeti novi vjerenički prsten.

“Čini se da Nicolin novi prsten ima veoma veliki dijamant ovalnog oblika, otprilike 6 do 8 karata, sa dijamantima u obliku trapeza. Pošto je platina prirodno bijela, možete vidjeti da njen središnji dijamant svjetluca još jače”, kaže Jenny Luker, predsjednica Platinum Guild International USA.

Luker je procijenila da prsten ima ogroman kamen koji vrijedi nevjerovatnih 2 miliona dolara.

Apeksha Kothari, izvršni direktor Rare Carat Diamond Marketplace – a, također procjenjuje prsten na 2 miliona dolara.

Brooklyn se također odlučio za vjenčani prsten od smaragdno brušenog dijamanta, a stručnjaci su rekli da bi njegov prsten mogao vrijediti 50.000 dolara .

Nakon manje od mjesec dana braka, ostaje da se vidi da li Peltz može sustići dragulje porodice Beckham.

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.