Subota 19.septembar u parku “Ravne 2”

SUBOTA U PARKU „RAVNE 2“

Vikend koji je pred nama u parku „Ravne 2“ će za sve prisutne goste donijeti ponovo mnogo interesantnih sadržaja, a lijepo vrijeme koje meteorolozi najavljuju, kao i predivan ambijent najljepšeg parka u ovom dijelu Europe, najbolja su pozivnica za dolazak.

U subotu 19.septembra program u parku počinje od 15:00 sati kada je na rasporedu folklor, a planirano je da nastupe KUD „Visoko“, KUD „Daire“ Sarajevo i KUD „Kakanj“. Program folklornih društava trajat će do 16:30 sati.

Od 17:00 do 18:15 publici će se predstaviti muzičar Momir Bogdanović. Momir Bogdanović, izvođač pop i rock muzike, sa preko 15 godina nastupa uživo, sviraće vam sve najveće hitove zemalja bivše Jugoslavije. Nastupa sa akustičnom gitarom i dešava se pravi ONE MAN SHOW. Poznat je po izuzetnom repertoaru, jakoj pozitivnoj energiji i svojim muzičkim kvalitetima.

Od 18:15 sati počinje i Yoga event. YOGA NIGHT CHILL OUT 45 minuta Yoge uz živu muziku i živu vatru. Kroz čas će vas voditi Sanja Šarić, instruktorica Yoge i Muhamed Trnka DJ Genetic Grooves Guru. Sanja Šarić, instruktorica Yoge, koju naziva Yoga Srca.  Njen stil je kombinacija Hatha, Vinyasa, Yin, uz meditacije i opuštanja u energiji Nidra Yoge Njen put Yoge je počeo u Pragu i vodio je u susrete i sa seniorima, altruistima, djecom sa specijalnim potrebama, oboljelim i socijalno ugroženim, gdje je mogla osjetiti Yogu na djelu i tamo, gdje Yoga ne zalazi često. Nakon Praga, svoje dugogodišnje iskustvo prenosi u rodno Sarajevo gdje osniva Yoga Studio “Yoga Point Sarajevo”. Njeni časovi su svugdje popularni i popunjeni, jer odišu ritmom i energijom. Sa Sanjom možete doživjeti nezaboravan Yoga let, kroz koji će vas provesti nježno u vaše najdublje dubine i u kojem možete još više upoznati, osjetiti i zavoljeti sebe.

Genetic Grooves Guru je pseudonim koji Trnka Muhamed koristi nastupajući kao Dj ,live act artist,remixer i  producent. Nakon dugogodišnje karijere svirajući i stvarajući i u bendu Erogene Zone. Novi val Elektronske muzike, donoseći nove muzičke izazove, oblikuje današnji zvuk Genetic Grooves Guru –a.

Događaj je besplatan i biti će prilagođen i onima koji će se sresti sa yogom prvi put, a naravno i događaji prije yoge su uz besplatan ulaz, te besplatan parking za sve naše posjetioce.

DOBRO NAM DOŠLI!