NaslovnicaBiHStudenti Sveu...

Studenti Sveučilišta u Mostaru najavljuju nove prosvjede

Sutra u 12 sati će se ponovno okupiti ispred zgrade Rektorata, ovog puta pod motom „Evoluiraj nisi kamen!“.

Podsjetimo, mostarski studenti su mirno prosvjedovali ispred Rektorata i 14. listopada tražeći ukidanje online nastave, smanjenje školarina za 25 posto, reorganizaciju i transparentnost Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, te digitalizaciju studentske službe.

Organizatori prosvjeda nisu dobili podršku Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, a iz Rektorata je ranije poručeno da se radi o “ispolitiziranim prosvjedima” te da se nastava odvija u kombiniranom modelu zbog nužnog provođenja epidemioloških mjera.

Studenti od svojih zahtjeva ne odustaju, jer kako kažu, žele da se njihov glas čuje naglasivši da je cilj njihovog okupljanja isključivo borba za prava studenata i poboljšanje uvjeta studiranja.

 

Visoko.co.ba/federalna.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.