Home Zanimljivosti Što god um uspije zamisliti, to može i ostvariti.

Što god um uspije zamisliti, to može i ostvariti.

0
Što god um uspije zamisliti, to može i ostvariti.

Sve što uistinu želite – već posjedujete, ako imate dovoljno jaku volju, vjeru, moć i želju. Ako nešto želite, vizualizirajte da već imate ono što želite, osjetite da to već posjedujete. Nakon toga se usredotočite na sve ono na čemu ste već sada zahvalni te uistinu uživajte u

tome. Nakon toga nastavite sa svojim svakodnevnim životom i poslovima, i sve prepustite ‘Svemiru’, vjerujući da će ‘Svemir’ pronaći najbrži i najjednostavniji put za ostvarenje Vaše želje.

Očekivanje je moćna privlačna sila. Očekujte ono što želite, ne očekujte ono što ne želite.
Zahvalnost je snažan proces preobrazbe vaše energije koji vam u život donosi ono što želite. Budite zahvalni na onome što već imate te ćete privlačiti sve više dobrih stvari.
Zahvaljivanje unaprijed za ono što želite golemom snagom ispunjava vaše želje i ‘Svemiru’ šalje još snažnije signale.

Vizualizacija je proces stvaranja misaonih slika u kojima uživate u onome što želite. Dok vizualizirate, vi stvarate moćne misli i osjećate da već posjedujete ono što želite. Zakon privlačnosti vam tada vraća tu stvarnost, upravo onakvu kakvu ste vidjeli u mislima.

Da biste dobili najbolje od zakona privlačnosti, neka on postane dijelom vašega života, a ne nešto čime se samo povremeno koristite.

Na kraju svakoga dana, prije nego što zaspite, u mislima ponovno prođite sve ono što se toga dana dogodilo. Svaki događaj ili trenutak koji nisu završili onako kako ste željeli ponovno odvrtite u mislima u skladu sa svojim željama.

Komentari

komentara