Lokalne TemePrivredaŠtand IGM-a na sajmu ZEPS posjetio i premijer Galijašević koji se posebno...

Štand IGM-a na sajmu ZEPS posjetio i premijer Galijašević koji se posebno interesovao za rješenja iz oblasti energetske efikasnosti

Na sajmištu Kamberovića polje u Zenici danas je otvoren 25. po redu bh. sajam privrede Zeps.

Sajam je otvorio premijer Zeničko-dobojskog kantona Miralem Galijašević koji je pohvalio ekonomsko stanje u Zeničko-dobojskom kantonu te pozvao privrednike i izlagače da uživaju u Zenici i ZDK. Nakon svečanog dijela uslijedio je obilazak hala sajma i razgovor s izlagačima.

Prilikom posjete štandu IGM Visoko premijeru ZDK prezentirane su inovacije iz ove kompanije koje se odnose na ciglarske proizvode povećanih dimenzija sa specijalnim dodacima koja omogućavaju bržu i ekonomičniji gradnju.

Premijer se posebno interesovao za rješenja iz oblasti energetske efikasnosti s ciljem njihove implementacije na objektima u nadležnosti Kantona.

Sajam Zeps za posjetioce je otvoren do subote 6.oktobra.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE