Srijeda u Visokom: Zabilježena jedna krađa i tri saobraćajne nesreće

Na području PS Visoko, u navedenom periodu, prijavljeno je jedno krivično djelo krađe.

Nije bilo evidentiranih slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Izvršeni su uviđaji na licu mjesta tri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo povrijeđenih lica dok je na vozilima pričinjena manja materijalna šteta.

Policijski službenici kontrolisali su 8 vozača i vozila kojom prilikom su uručili ukupno 5 prekršajnih naloga. Prema strukturi prekršaja vozači su sankcionisani za prekršaje počinjene u saobraćaju kao što su: upravljanje vozilom bez položenog vozačkog ispita, prekoračenje brzine, neposjedovanje potrebne zimske opreme u vozilu i nepropisno parkiranje.

Na zahtjev građana izvršeno je 9 intervencija.

U svim navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

 

Visoko.co.ba/PS Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.