NaslovnicaZDKSrednja tehni...

Srednja tehnička škola Zavidovići ispratila je 43. generaciju učenika

Srednja tehnička škola Zavidovići ispratila je 43. generaciju učenika, koja broji 93 učenika u šest struka.

U okviru manifestacije organiziran je tradicionalni defile maturanata gradskim ulicama, što su aplauzom ispratili brojni građani.

Oficijelni dio manifestacije održan je u velikoj sali Centra za kulturu. Maturantima se obratio direktor škole Alen Hasić, koji je uručio specijalna priznanja i nagrade najboljim učenicima za nastavne i vannastavne aktivnosti.

Učenica generacije je Alma Džinić, učenica elektrotehničke struke, koja je tradicionalno Povelju predala učeniku trećeg razreda Dini Marušiću.

Specijalna priznanja učenicima koji su ostvarili odličan uspjeh i primjerno vladanje tokom sve četiri godine školovanja, otišle su u ruke učenicama Armini Faljić, Lejli Bukvić i Anesi Parić.

Maturanti su jednu epohu života završili zabavom u jednom od zavidovićkih restorana do ranih jutarnjih sati.

visoko.ba/zdici.info

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.