Lokalne TemeSrebrna medalja za TKD kolektiv Bosna-Rudar na Skopje Open Ramus 2023

Srebrna medalja za TKD kolektiv Bosna-Rudar na Skopje Open Ramus 2023

Dana (subota) 08.04.2023. godine u Skoplju održan je Skopje Open Ramus 2023, a prijavljeno je bilo oko  600 takmičara iz 70 klubova iz 15 država svijeta.

TKD kolektiv Bosna-Rudar je učestvovao sa sedam takmičara, a sjajan nastup je zabilježila reprezentativka i seniorska prvakinja Bosne i Hercegovine, Amina Hrvat koja se osvojila srebrnu medalju i nastavila kontinuitet vrhunskih rezultata.

Po jednu pobjedu su zabilježili Nedim Lisak i Muhamed Čaluk, a ostali takmičari će priliku za još bolje rezultate potražiti na nekom od narednih turnira.

Takmičarski tim je predvodio Edin Kajević – Kaja, a TKD kolektiv Bosna-Rudar još jednom je dokazao da je jedan od najprepoznatljivijih i rezultatski najistaknutijih u Bosni i Hercegovini.

Čestitke ekipi na dobrom rezultatu te smo pokazali da ćemo i ove godine  ostati na tronu najboljih.
Pokazali smo da predanim i kontinuiranim radom i napretkom može se doći do vrunskih rezultata u sportu.
Idemo, još bolje i još jače u nove sportske pobjede.

VAŠ TAEKWONDO KOLEKTIV BOSNA – RUDAR!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE