Sportski centar “Hanovi” za sve generacije (FOTO)

Visoko je bogatije za još jedan sportski kompleks, odnosno moštranski kraj je dobio savremenu sportsku dvoranu sa svim pratećim uslugama.

Sportski centar “Hanovi” sa sportskim terenom i tribinama za 300 gledalaca, restoranskim dijelom i igraonicom za najmlađe te dijelom za obavljanje namaza – sigurno da zadovoljava zahtjeve i potrebe svih starosnih uzrasta.

Restoranski dio je pogodan za organizovanje rođendanskih zabava i drugih manifestacija prijateljskog i rodbinskog druženja.

Sportski teren sa najsavremenijom podlogom, dimenzija 40×20, omogućava igranje malog fudbala, rukometa, odbojke i košarke. Osim toga, u ponudi je stoni tenis za one koji vole individualne sportove.

Za sve dodatne informacije i REZERVACIJE kontakt:
062 414 500

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.