Sportske igre mladih sutra u Visoko

Takmičenje u Visokom će se održati u petak, 31.05.2019. SIM-ovci će imati priliku učestvovati na Coca-Cola CUP-u u malom nogometu/fudbalu, Poli CUP-u u malom nogometu/fudbalu, Podravka CUP-u rukometu, Bingo CUP-u u igri „između dvije vatre“ i Lutrija BiH CUP-u atletici.

OBAVEZNO PROČITATI!!!

Po dolasku na teren učesnici su obavezni ispuniti prijavni list sa imenima igrača. Svi učesnici su obavezni donijeti dokument sa slikom (đačka knjižica, pasoš, klubska registracija, itd. sa pečatom preko slike) koji su dužni pokazati na upit protivničke ekipe prije početka utakmice. Dokument koja nemaju pečat preko slike (osim pasoša) smatraće se nevažećim i igrač/ica koji posjeduje isti nemaju pravo nastupa na takmičenju osim ako suprotna ekipa ne da saglasnost. Rodni list i zdravstvena knjižica su valjan dokument isključivo ako suprotna ekipa da saglasnost! Ekipe ili pojedinci imaju pravo uložiti žalbu 2 dana nakon utakmice sa dokazima, ukoliko se nakon pregleda žalbe i dokaza utvrdi da je pobjednička ekipa na turniru u gradu domaćinu “lažirala” dokumente ista će biti diskvalifikovana sa finalnog takmičenja. U tom slučaju na finalno takmičenje prolazi drugoplasirana ekipa.

Direkcija Sportskih igara mladih je angažovala profesionalnu agenciju za zaštitu na terenima ali i pored toga Direkcija ne odgovara za lične stvari učesnika, tako da Vas upozoravamo da svoje lične stvari (mobitele, novčanike, opremu itd.) ne donosite na terene ili da ih povjerite svojim voditeljima/trenerima na čuvanje. Direkcija Igara ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari.

Igre mladih već devet godina na terenima promovišu fair-play, toleranciju, poštivanje protivnika pa sve naše SIM-ovce molimo da se ponašaju u skladu s navedenim.

I ne zaboravite Igre su zaakooon!

Raspored takmičenja i satnica:
Petak, 31.05.2019.
Gradska dvorana
Bingo CUP „igra između dvije vatre“
Djevojčice i dječaci (2008. godište i mlađi)

Prijave 08:45h

Takmičenje 09:00h

Lutrija BiH CUP u atletici
Djevojčice i dječaci (2008. godište i mlađi)

Prijave 10:15h

Takmičenje 10:45h

Podravka CUP u rukometu
Djevojčice i dječaci (2004. godište i mlađi)

Prijave od 11:00h

Takmičenje u 11:15h

Poli CUP u malom nogometu/fudbalu
Dječaci (2008. godište i mlađi)

Prijave 12:00h

Takmičenje 12:15h

Coca-Cola CUP u malom nogometu/fudbalu
Djevojčice i dječaci (2004. godište i mlađi)

Prijave 14:00h

Takmičenje 14:15h

Napomena: Pobjednici takmičenja u atletici i igri između dvije vatre ne putuju na Veliko finale u Sarajevo. Medalje za najbolje plasirane ekipe/pojedince se dodjeljuju ne terenu u gradu/općini domaćinu. Od naredne godine će biti novi sistem takmičenja i naši najmlađi SIM-ovci će imati priliku biti dio Velikog finala u Sarajevu.

Sportske igre mladih