Lokalne TemeSpecijalno priznanje za Taekwondo kolektiv Bosna Rudar

Specijalno priznanje za Taekwondo kolektiv Bosna Rudar

U organizaciji Sportskog saveza BiH u Kaknju je održan 79. izbor najuspješnijih sportista i sportskih ekipa u BiH u 2023. godini, a pod pokroviteljstvom Općine Kakanj. Nagrade za ostvarene rezultate u 2023. godini kao i specijalna priznanja za doprinos, popularizaciju i razvoj sporta u BiH dobio je i Taekwondo kolektiv Bosna Rudar. Nagradu je u ime Taekwondo kolektiva Bosna Rudar primio predsjednik Kajević Edin Kaja. Posebna je ovo čast i priznanje za rad u proteklom periodu jer su u izboru bili svi klubovi i koletivi u Bosni i Hercegovini.

“I ove godine nastavit ćemo s vrhunskim rezultatima kako bi našu zemlji promovirali na najbolji način i pokazali da smo u vrhu svjetskog olimpijskog taekwondoa”, poručili su iz TKD kolektiva.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE