SportDržavni TimSpahić još godinu dana u HSV-u

Spahić još godinu dana u HSV-u

Trener HSV-a Bruno Labbadia zadovoljan je igrama bh. reprezentativca Emira Spahića i naš reprezentativac će ppotpisati novi ugovor sa timom iz Hamburga. Prema pisanjima Kickera, Spahić će produžiti ugovor na još jednu godinu sa timom sa sjevera Njemačke.
“Emir je puno pomogao ekipi. Mi smatramo da nam još uvijek može biti od koristi i ponudit ćemo mu jednogodišnji ugovor. Treba da obavimo još neke sitne detalje i da se i taj ugovor finalizira. Emir je vrlo zahvalan fudbaler i drago mi je da ćemo produžiti saradnju”, rekao je Labbadia.

(scsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE