NaslovnicaBiHKulturaSMS glasovima...

SMS glasovima podržimo visočkog X Factora Farisa Pinju i njegov bend 9control!

Nakon sjajnih nastupa našeg sugrađanina, visočkog X Factora, Farisa Pinje u dosadašnjem toku regionalnog show programa X Factor Adria, došlo je vrijeme kada i mi moramo da damo svoju podršku za našeg sugrađanina.

Naime, nakon što se u Boot campu priključio bendu 9control, s kojim je osvojio emocije brojnih fanova diljem regiona, kroz nastup u „kući sudije“ Tončija Huljića, sa pjesmom To the Moon and back, Faris Pinjo i njegova grupa 9control uspjeli su osvojiti simpatije i svog mentora, Tončija Huljića, koji im je, nakon testiranja, saopćio da su prošli u naredni krug takmičenja.

Tako ćemo večeras imati priliku da u programu gledamo našeg sugrađanina u nastupu uživo, a svi članovi benda 9control, među kojima i Pinjo, najavili su eksploziju emocija i sjajan nastup, za koji pretpostavljaju da će biti najbolji od svih do sada ponuđenih.

Ipak, za prolazak u dalje faze takmičenja našem Farisu Pinji i njegovom bendu biti će potrebna i velika podrška fanova, a među njima i nas Visočana, te ćemo svi morati da damo glas Farisu i grupi 9control, kako bi baš oni bili ti koji će ući u finale takmičenja, odnosno, koji će osvojiti titulu regionalnog X Factora.

Glasanje se vrši na taj način da na broj 091 41440 pošaljete redni broj kandidata/benda, a mi u sklopu ove kampanje pozivamo sve Visočane da podrže našeg Farisa Pinju i slanjem broja 12, koji je redni broj benda 9control, doprinesu daljem plasmanu visočkog X Factora.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.