NaslovnicaZDKSkupština ZDK...

Skupština ZDK-a danas o prijedlogu budžeta za 2015. godinu

Skupština Zeničko-dobojskog kantona danas će na sjednici po skraćenom postupku razmatrati Prijedlog budžeta ZDK-a za 2015. godinu, kao i Prijedlog zakona o izvršavanju budžeta ZDK-a za 2015. godinu.

Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Zavoda zdravstvenog osiguranja ZDK-a za 2015. godinu, s odlukom o načinu izvršenja Finansijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja ZDK-a za 2015. godinu.

Također, planirano je izjašnjavanje o Prijedlogu odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan JU “Služba za zapošljavanje ZDK-a“ za 2015. godinu, s odlukom o izvršenju Finansijskog plana prihoda i izdataka JU “Služba za zapošljavanje ZDK“ za 2015. godinu.

Fena/Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.