Skauti NSBiH Papac i Tulić potpisali ugovor

Skauti reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine Branimir Tulić i Saša Papac danas su u Sarajevu potpisali ugovor s Nogometnim savezom BiH.

S njima su razgovarali generalni sekretar NSBiH Jasmin Baković i tehnički direktor Denijal Pirić.

Papac je zahvalio svima koji su u njemu prepoznali potencijal za ovaj posao.

„Ovo je novi posao za mene. Ulazim u svijet nogometa sa jednog drugog aspekta u odnosu na ono što sam do sada radio. Zahvalio bih svima koji su prepoznali u meni potencijal za ovaj posao. Nadam se da ću svojim iskustvom i radom dati doprinos što boljim rezultatima reprezentacije u budućnosti“, izjavio je Papac.

Tulić je dodao da da ih očekuje mnogo obaveza, ali će se truditi da na najbolji način obave zadatke.

„Lijepo je vratiti se ponovo i biti dio svega ovoga, nakon što sam proveo nekih devet godina u različitim ulogama u Savezu. Skauting je odgovoran posao. Očekuje nas dosta obaveza, ali ćemo se truditi da zadatke koji se postave pred nas izvršimo na najbolji mogući način“, kazao je Tulić.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.