NaslovnicaLokalne TemeSjednica Pred...

Sjednica Predsjedništva Asocijacije mladih SDA BiH u Visokom

U Visokom se održava sjednica Predsjedništva Asocijacije mladih SDA BiH. Novembarska sjednica Predsjedništva održati će se u Visokom, upravo zbog posebnog značaja ovog kraja za bosansku državnost. Radna posjeta Predsjedništva AM SDA BiH počela je posjetom mjestu Arnautovića, gdje je na na arheološkom području Mili održan kratak historijski čas o krunidbenoj i grobnoj crkvi bosanskih kraljeva, kao i značaju ovog područja za bosansku državu.

Članice i članovi Predsjedništva AM SDA BiH, zajedno sa zastupnicom u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona, Mirelom Matešom- Bukvom, položili su cvijeće na gradskom šehidskom spomen-obilježju, nakon čega su se uputili u prostorije gradske uprave gdje je sa radom počela druga sjednica.

Predsjednik Asocijacije mladih SDA BiH, g. Haris Šabanović istakao je da je Visoko primjer dobro organizovane Asocijacije mladih, kao i sredina na koju se možemo ugledati kada je u pitanju rad na razvoj i osnaživanju lokalne zajednice.

Visoko.co.ba/Ajla Čaušević

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.