NaslovnicaLokalne TemeSjednica Grad...

Sjednica Gradskog vijeća Visoko zakazana za 31. januar 2023. godine

U Maloj sali Gradske uprave danas je održana redovna sjednica Kolegija Gradskog vijeća Visoko. Utvrđen je i termin naredne, 24. redovne sjednice Gradskog vijeća koja će biti održana u utorak 31.01.2023. godine u Velikoj sali Gradske uprave sa početkom od 14:00 sati.

Prijedlog dnevnog reda:

1. Izvod iz zapisnika sa 23. redovne sjednice Gradskog vijeća Visoko

2. Prijedlog odluke o visini prosječne konačne građevinske cijene 1m2 korisne površine stambenog prostora na području Grada Visoko za 2023. godinu

3. Prijedlog odluke o imenovanju Zdravstvenog savjeta Grada Visoko

4. Prijedlog odluke o imenovanju Gradskog pravobranioca

5. Prijedlog zaključka o davanju ovlaštenja predstavniku u Skupštini JKP “Gradska groblja” d.o.o. Visoko, za razrješenje člana Nadzornog odbora

6. Izvještaj o realizaciji Programa rada Gradskog vijeća Visoko za 2022. godinu

7. Vijećnička pitanja i inicijative

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.