PreporukaShaquille O’Neal ne želi dijeliti bogatstvo sa djecom: Novac moraju zaslužiti

Shaquille O’Neal ne želi dijeliti bogatstvo sa djecom: Novac moraju zaslužiti

Legendarni košarkaš Shaquille O’Neal nedavno je komentarisao kako ne želi dijeliti bogatstvo sa svojom djecom, nego od njih traži da vrijedno rade za svoj novac i status.

Košarkaš posjeduje bogatstvo u vrijednosti od 400 miliona dolara te ističe kako svojoj djeci redovno daje manje količine novca, ali i kako tu povlači crtu.

“Moja djeca odrastaju i uznemiruje ih činjenica da ne želim dijeliti novac s njima. Ne razumiju zašto je to tako. Ali redovno im objašnjavam: ‘MI nismo bogati, JA sam bogat. Morate završiti fakultete, pokrenuti svoj biznis i onda mi ga predstaviti kako bih odlučio da li vam želim dati novac”, rekao je O'Neal.

Dodao je kako od svoje djece očekuje da završe fakultete, bez obzira na to čime se trenutno bave.

“Imam šestero djece i ne bih im volio dati karijeru i novac ‘na dlanu’, želim da to zarade”, zaključno je naveo.

 

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE