ŠF”Napad je najbolja odbrana” predstavlja BiH i Visoko na turniru u Holandiji

997
Ekipa škole fudbala “Napad je najbolja odbrana” dobila je šesti put izuzetno priznanje i poziv za učešće,na Međunarodnom turniru koji organizuje FC  ALMERE-HOLANDIJA .
Ovo je prilika da se zahvalimo našim cijenjenim domaćinima,koji su prepoznali vrijednost i značaj ovog projekta.Kao i uvijek, sa svoje strane učinit ćemo sve da postignemo što bolje rezultate kako bi opravdali ukazano povjerenje. Ove godine vodimo 40 dječaka,odnosno dvije selekcije uzrasta od 12-14  i od 14-16 godina.
Polazak  je planiran 20. maja u 14 sati  ispred stadiona NK BOSNA -Visoko  a  dolazak i smještaj djece  u poslijepodnevnim satima u četvrtak 21. maja. Petak 22. maja u programu je jednodnevni izlet u atrakcioni park Walibi-Holland uz cijelodnevno druženje sa našim domaćinima.
23 i 24 maja ce se odrzavati turnir od 9.30  do 16.30 . Za ponedeljak 25 maj  organizovan odlazak u  šoping-Amsterdam  a u  poslijepodnevnim satima  planiran je povratak za  Bosnu i  Hercegovinu.
Odlučni smo u namjeri, da i ove godine damo svoj maksimum u postizanju što je moguće boljeg rezultata,da svoju domovinu Bosnu i  Hercegovinu, Općinu Visoko i mjesto iz kojeg dolazimo predstavimo na afirmativan način.
Viši sportski trener-smjer nogomet :  Fuad Lepić

Komentari

komentara