Lokalne TemePozitivno Visoko(VIDEO) Setup Visoko: Projekat uređenja šetnice "Sicilija" na Salonu arhitekture u Novom...

(VIDEO) Setup Visoko: Projekat uređenja šetnice “Sicilija” na Salonu arhitekture u Novom Sadu

Dragi naši sugrađani,
Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da će naš zajednički projekat uređenja šetnice “Sicilija” biti izložen na 23. po redu Salonu arhitekture u Novom Sadu (Srbija).
Naime, naš rad je prošao selekciju u kategoriji Akcija i bit će prezentiran na međunarodnoj izložbi u periodu od 15. do 30. oktobra u Novoj galeriji akademije umjetnosti u Novom Sadu. Učešće u izložbi mogu ostvariti učesnici sa svojim radovima iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, zatim Mađarske i Rumunije, kao i arhitekti iz navedenih zemalja sa radovima u nekim drugim sredinama.

Činjenica da je ovaj projekat prepoznat od strane veoma značajne regionalne izložbe nama da je dodatni motiv za sve naredne akcije i potvrdu da u našem gradu zajednički možemo stvarati puno ljepši i ugodniji ambijent za sve nas.

Ovo je i jedan vid priznanja za sve učesnike u ovom projektu, od najmlađih do najstarijih. A bilo nas je u velikom broju.
Ovo je priznanje za sve društvrno odgovorne kompanije koji su podržali Family day.
Ovo je priznanje za Gradsku upravu i gradonačelnika koji su dali zeleno svjetlo za realizaciju.
Ovo je priznanje za javna preduzeća koja su učestvovala u radovima na Siciliji zajedno sa nama.
I konačno, ovo je priznanje za Grad Visoko koji konačno želi djelovati u zajedništvu i kreirati pozitivne priče!
Idemo dalje!

Visoko.co.ba/setup


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE