NaslovnicaLokalne TemeSetup: Obezbi...

Setup: Obezbijeđeno još modernih kanti!

Prije nešto manje od dvije sedmice u Visokom je održan “Family day” i tom prilikom je na najljepši način uređeno šetalište “Sicilija” u centru grada. Nosioci aktivnosti bili su članovi Udruženja “Setup”, a njima se pridružio veliki broj naših sugrađana. Iako je akcija zvanično završena, ipak ona na određeni način i dalje traje.

“Iako smo 29.08. uspješno realizovali projekat pod nazivom ‘Family day Visoko – za Visoko, grad 21. stoljeća’ s ciljem uređenja naše Sicilije, još uvijek reakcije na isti ne prestaju. Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo u saradnji sa JKP Visoko, MZ Centar, kao i pojedinačnim donacijama naših sugrađana obezbijedili još 7 modernih kanti za otpatke koje su danas postavljene i raspoređene duž čitave šetnice uz rijeke Fojnicu i Bosnu. Na taj način ćemo olakšati i uposlenicima JKP Visoko koji vrijedno i savjesno svakodnevno obavljaju svoj posao, ali su do sada zbog neadekvatnih kanti za otpatke trošili dosta više vremena i energije za obavljanje istog. Budimo savjesni, čuvajmo naše rijeke i okolinu!”, poručili su iz Setupa.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.