Servis eBios: Besplatna dostava na području Sarajeva

Servis eBios osnovan je prvenstveno sa ciljem distribucije prirodnih poljoprivrednih proizvoda sa tržištem glavnog grada.
Želja nam je da pružimo podršku obnovljivoj proizvodnji i očuvanju auhtohtonih sorti. Smatramo da je to u interesu i naših kupaca, kao i da bismo na taj način obezbjedili na njihovom pragu ono najbolje iz prirode i najkvalitetnije što Bosna i Hercegovina imaju da ponude.
Sebe vidimo kao most između ljudi koji se pridržavaju tradicionalnih principa proizvodnje u kojima prednost nije na strani hiperprodukcije – već kvaliteta, i očuvanja prirodnih vrijednosti, sa ljudima u gradskom okruženju koji osjećaju potrebu za jedinstvenim servisom pomoću koga mogu poboljšati kvalitet života, uštedeti vrijeme i obezbjediti sigurnost u ishrani svojih najmilijih.
Želimo da prihvatimo odgovornost, da postanemo garancija i oslonac koji će opravdati ukazano povjerenje. Njegovanjem pravih vrijednosti, dobrom i odgovornom poslovanju i iskazivanjem punog poštovanja prema datom poverenju želimo da stvorimo suprotnost svakom negativnom trgovinskom iskustvu.
Jedan od glavnih motiva kojima se vodimo je zaštita djece i pružanje najmlađima najzdravijeg, najukusnijeg i najkvalitetnijeg.
Uvijek ćemo prednost dati domaćem proizvodu, i preporučivati upotrebu istih uz davanje podrobnih informacija o porijeklu, kvalitetu i klasi.
Hvala na povjerenju!
Vaš, eBios

eBios Uvijek zdravo i uvijek svježe!

https://www.ebios.ba/o-nama/