Šemsudin Mehmedović: Neraskidive su veze Tešnja i Visokog

Tešanj je primjer “dobre prakse” u privredi, pa se ona tako već godinama multiplicira i na druge sredine. Veliki broj tešanjskih privrednika se odlučio da investira u druge općine, pa tako i u općinu Visoko. Privredna saradnja i uspješnost tešanjsko – visočkog odnosa se ogledala u podizanju posrnulih preduzeće, podsticanju investicija i razmjeni pozitivnih iskustava.

 

Tako će biti i ubuduće

Visoko i Tešanj odakle potičem su uvijek bile općine koje su imale vijekovima isto – ljude vrijedne, željne dobra i boljeg. Ljudi ovdje znaju šta hoće i šta mogu!

Ovdje sam uvijek dobrodošao, jer ovdje žive dobri domaćini, dobre domaćice.

Izvor: FB Page Šemsudin Mehmedović / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.