NaslovnicaLokalne TemeSemir Osmanag...

Semir Osmanagić na turneji po Srbiji

Istraživač megalitnih i piramidalnih lokacija dr. Semir Osmanagić odlazi u posjet Srbiji u periodu 15-19. mart 2021. godine. U istraživačkom dijelu posjete pronalazač bosanskih piramida će obići kamene kugle na planini Povlen u blizini Valjeva u srijedu 17. marta, piramidalnu planinu Rtanj u červrtak 18. marta i megalite kod Loznice u petak 19. marta. Zainteresovani se mogu pridružiti ovim obilascima.

Dr. Osmanagić će posjetiti i Novi Sad i Beograd gdje će imati niz promotivnih nastupa i intervjua. Među zainteresovanim medijima su i RTV Vojvodina, TV Kanal 9, RTV Tesla, TV Lotel Plus, TV Soko te vodeći youtube kanali u Srbiji: Balkanska oštrica, Balkan info, Fes TV, Mario zna, Istočnik i Slavija info.

Visoko.co.ba/Semir Osmaganić FB page

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.