Selekcije ŠF Visport ubilježile pobjedu i remi proteklog vikenda

U sklopu Kvalitetne omladinske lige ZDK

898
Igrači Škole fudbala Visport, 2015. godina

U okviru 15. kola Kvalitetne omladinske lige ZDK, uzrast predpioniri i pioniri, članovi Škole fudbala Visport Visoko su dočekali komšije iz Kaknja, članove mlađih selekcija Rudara.
Prvo su na treren izašli predpioniri Visporta i Rudara iz Kaknja, a u toj utakmici Visport je zabilježio visoku i veoma uvjerljivu pobjedu od 4:1. Strijelci u ovoj utakmici za Visport su bili: Goralija 2 gola, Babić 1 gol i Aldin Lemeš 1 gol. Odličnom igrom u predpionirskoj selekciji ŠF Visport istakli su se Harun Goralija, Ejub Semić, Faris Hasić, Omar Konjičanin i Ismet Šukrija.

Poslije ove utakmice snage na terenu su snage odmjerili članovi pionirskih selekcija, koji su u veoma čvrstoj utakmici protiv kolega iz Kaknja izvukli tek jedan bod, a utakmica je odigrana bez postignutih golova. U pionirskoj selekciji sjajnim odbranama najviše se istakao golman Faruk Dokso, a odličnim zalaganjem u igri istakli su se i Emin Sulejmanović, Edin Mostić – Čaroli, Damir Dilber i Rusmir Hajlovac.

ŠF Visport VIsoko već u narednu srijedu, 8. 4. 2015. godine, sa početkom u 11:00 sati, igra zaostalo kolo protiv ekipe Škole fudbala Tempo iz Zenice, a utakmica će biti odigrana u Gračanici. Ovom prilikom članovi Visporta pozivaju sve ljubitelje sporta da dođu i pogledaju ovu utakmicu, koristeći priliku da se zahvale svim mještanima Gračanice i gospodinu Smaji Gačanu, za doprinos i pružanje maksimalne pomoći u radu ove škole fudbala.

Komentari

komentara