NaslovnicaZDKSead Zaimović...

Sead Zaimović novi Predsjednik OO SDA Kakanj

Nakon sprovedenih izbornih aktivnosti u Mjesnim ograncima u Kaknju, u subotu 18.04.2015.godine u sali SDA Kakanj održana je sjednica Skupštine članova naše stranke, a na dnevnom redu su se našle tačke: Izbor i imenovanja novog Predsjednika SDA Kakanj, kao i izbor i imenovanje novog Izvršnog odbora SDA Kakanj.

Na samom početku skupu se obratio dotadašnji Predsjednik SDA Kakanj gospo. Nermin Mandra. Između ostalog zahvalio se na dosadašnjoj saradnji i govorio o uspješnom vođenju stranke u proteklom periodu zajedno sa kompletnim timom koji je bio uz njega, sa željom da novoizabrani Predsjednik postigne mnogo više u radu stranke i zadrži status vodeće stranke u našem gradu. Sjednici su prisustvovali delagati Skupštine koji su nakon predloženih imena sa terena i usvojli kandidacionu listu, potom su Predsjednici MO SDA u Kaknju potvrdili tu listu, a potom se krenulo u proceduru glasanja. Prisutnih je bilo oko 150 članova, delagata Skuštine, ali i Predsjednici MO SDA Kakanj. Na sjednici su prisustovali i gosti iz Zenice: Predsjednik OO SDA Zenica dr. Ibrahim Šišić i sekretar OO SDA Zenica gosp. Ramo Pivić , kao i Predsjednik KO SDA – ZDK gosp. Mirsad Zaimović.

Nakon glasanja između tri kandidata za Predsjednika stranke u Kaknju ubjedljivu pobjedu je ostvario, sad vec novi Predsjednik SDA u Kaknju gospodin SEAD ZAIMOVIĆ. Nakon imenovanja prisutnima se obratio novoizabrani Predsjednik SDA Kakanj te zahvalio na ukazanom povjerenju, istakao je da će se truditi da SDA u našem gradu i dalje bude vodeća stranka sa jasnim ciljevima za uspjeh i bolji status naših građana. Takođe su nakon prebrojavanja glasačkih listića ustanovljena i imena Izvršnog odbora SDA Kakanj koji broji 16 članova sa Predsjednikom.
Skupu se takođe obratio i Predsjednik KO SDA ZDK gosp. Mirsad Zaimović te uputio čestitke novoizabranom rukovodstvu stranke u Kaknju sa željom da se širi pozitivna klima u našim redovima koja je posebno kulminirala u protekla dva, tri mjeseca.
Nakon završenih izbornih procedura uslijedilo je fino druženje za sve prisutne sa parolom

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.