NaslovnicaBiHPolitikaSDS: Rasvijet...

SDS: Rasvijetliti sva ubistva u Banjoj Luci, od Vukelića do Dragičevića

Od rukovodstva MUPRS-a također očekuju da hitno rasvijetle sva ubistva od onog Milana Vukelića do poslednjeg – ubistva Davida Dragičevića, kao i da javnost obavijesti ko je i po čijem nalogu ispalio zolju na poslovnu zgradu, ili da podnesu ostavke i svoje pozicije prepuste ljudima „koji neće ugrožavati bezbjednost građana RS“.

-Zastrašujuće je, i krajnje zabrinjavajuće, da u srcu glavnog grada neko ispali zolju u poslovnu zgradu, koja je vrlo lako mogla završiti i u nekom drugom objektu i odnijeti ljudske živote, a da danas na nogama nisu svi nosioci vlasti. Ovakav teroristički čin nije viđen na tlu regiona i Evrope. Nažalost, on govori da je bezbjednost svih u RS ozbiljno ugrožena, jer su klanovi krenuli u borbu za poslednje mrvice mafijaškog plijena. Zar narod u Srpskoj treba da gine zbog njihovog novca – navodi se u saopćenju SDS-a.

vijesti.ba/visoko.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.