SDA Visoko uručila pomoć u zaštitnoj opremi i dezinfekcijskim sredstvima Gradskom štabu Civilne zaštite namijenjenu građanima Visokog

Gradski odbor SDA Visoko danas je uručio pomoć u zaštitnoj opremi i dezinfekcijskim sredstvima Štabu Civilne zaštite Grada Visoko za potrebe građana Visokog u cilju suzbijanja pandemije virusa korona. Donirano je ukupno 300 rukavica, 300 maski i 1kg IZoSAn granula od kojih se može napraviti 5.000 litara dezinfekcijskog sredstva.

Sutra, u subotu 28. marta, dijelimo pakete sa hranom i higijenskim proizvodima za socijalno ugrožene građane u 7 mjesnih zajednica u koordinaciji sa Mjesnim odborima SDA.

Podjela paketa za ostale mjesne zajednice će se nastaviti i u ponedeljak 30. marta.

Borimo se za zdravlje svakog čovjeka u Visokom i Bosni i Hercegovini, borimo se za svako radno mjesto.

Samo zajedno možemo pobijediti!

 

Visoko.co.ba/GO SDA Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.