NaslovnicaLokalne TemeSDA Visoko / ...

SDA Visoko / Režim je uzdrman: TV duel Amre Babić same sa sobom

Indikativno je samo po sebi da je Amra Babić organizovala intervju “sama sa sobom” i to na svojoj privatnoj, odnosno režimskoj televiziji koju plaćaju građani Visokog. Izgleda da je dobro uzdrmana, čim je morala povući taj potez.

Zato je i prije intervjua pozivamo na TV duel kad i gdje god ona to želi. Smiješno je na taj način bježati od odgovornosti, kada s druge strane nema neko ko bi joj mogao objasniti da to što radi je izgubilo svaki smisao i nema veze sa normalnim i poštenim.

Amra Babić, neće ti pomoći ni 100 intervjua na tvojoj privatnoj televiziji. Nije ti dovoljno što si poput najokorjelih diktatora ugasila legalnu RTV Visoko i pokrenula potpuno nelegalnu RTV Visoko u okviru Kulturnog centra na istim frekvencijama (pitanje za RAK, kako je to moguće i zašto to dopušta!?), već bi sada da nam pojašnjavaš da je sve to samo dio tvoje političke kampanje. To se zove gušenjem medijskih pa tako i ljudskih sloboda. To je nedemokratski i u konačnici anticivilzacijski čin.

Amra, srce je crvene boje, a trava nije ljubičasta, koliko god ti i tvoji podanici tvrdili suprotno.

Visoko zaslužuje i može, puno, puno bolje!

 

Visoko.co.ba/OO SDA Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.