Lokalne TemeSaopćenjaSDA Visoko nikad jača i snažnija

SDA Visoko nikad jača i snažnija

Zastupnik u Skupštini ZDK, Vahid Ramić i zamjenica predsjedavajućeg u Gradskom vijeću Visoko Nevzeta Begić, zajedno sa svojim prijateljima danas su pristupili SDA Visoko.

 

“U protekle dvije i pol godine imali smo stabilizaciju stanja u našem Gradu, uspješnu realizaciju različitih projekata, te korektnost u pristupu i načinu djelovanja predstavnika SDA Visoko na svim poljima. Jednostavno korektan i pošten način rada, ljudski odnos prema građanima, međusobna uvažavanja, rad na terenu, patriotizam i ljubav prema Visokom su dovoljan razlog svima onima koji koincidiraju na istoj platformi da kažu jedno smo! Od danas smo jedno i zajedno za bolje Visoko i našu dragu domovinu Bosnu i Hercegovinu” – kazao je zastupnik u Skupštini ZDK Ramić.

 

 

SDA Visoko kao što je i najavila u proteklom periodu nastavlja aktivnosti na svom jačanju i okupljanju što većeg broja iskrenih, pametnih, poštenih i patriotski orijentisanih kadrova.

“Visoko je mala sredina i većinom svi se poznajemo. Poznajem ljude koji predstavljaju SDA Visoko i vjerujete da nam je platforma rada i djelovanja ista i zajednička. Pametno, pošteno i patriotski je postulat po kojem radimo, a to smo zajedno pokazali u proteklom periodu” – kazala je zamjenica predsjedavajućeg Gradskog vijeća Begić.

Naš nacionalni interes je Bosna i Hercegovina, ali da bi ona bila jaka i snažna mora se patriotski blok ujediniti.

“Izražavam zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa zastupnikom Ramićem i vijećnicom Begić, te koristim priliku da njima i njihovom timu zaželim dobrodošlicu u Stranku demokratske akcije. Ovo je dobar put ka jedinstvu, toleranciji i zalaganju za bolje sutra svih građana naše domovine Bosne i Hercegovine i našeg Visokog. Nikad nam nije bilo potrebnije jedinstvo i sretan sam što iz Visokog šaljemo poruke jedinstva, mira, sloge i zajedništva” – kazao je predsjednik GO SDA Visoko i gradonačelnik Ganić.

SDA Visoko kompletira tim i intenzivno vrši pripreme za Lokalne izbore 2024. godine s jasnom porukom jedno smo za bolje Visoko!

GO SDA Visoko / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE