SDA Visoko: “Narušena sigurnosna situacija u Visokom – Gradske vlasti prijetnjama i ucjenama vrše pritisak na građane da rade protiv SDA”

Diktatura koju provodi gradonačelnica i nezavisna kandidatkinja Amra Babić dobija novu dimenziju. Od sada poslušni vijećnici MORAJU protivno svojoj volji objaviti pamflet sa lažima koje su napisane kako bi napadali i prijetili SDA i to samo zato jer je SDA digla glas protiv kriminala, bahatosti i  nepotizma, ali i potpisivanja Sporazuma u naše ime, u ime naroda Visokog, sa načelnicama koje veličaju lik i djelo u Haškom tribunalu presuđenih ratnih zločinaca Ratka Mladića i Radovana Karadžića.

S prezirom odbacujemo sve što je tamo napisano i iskreno žalimo sve te ljude koji pod pritiskom gradonačelnice na takav način moraju pokazivati lojalnost.
Ne bojimo vas se. Nećete nam zapuštiti usta. Bijedno i sramotno!
Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje!

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.