NaslovnicaLokalni izboriSDA Visoko: A...

SDA Visoko: Amra Babić poseže za posljednjom opcijom kako da se spasi od sigurnog poraza na izborima

Amra Babić pokušava sada po svaku cijenu izigravati ulogu žrtve, nakon dva mandata diktature, provođenja sile, pravosnažnih presuda njoj i članovima njene porodice za klevetu i nasilništvo, te zloupotrebe javnih institucija i budžeta u ličnu promociju, zbog čega ju je u nekoliko navrata već prozvala međunarodna organizacija Transparency International u BiH.

Pri tome, da stvar bude još gora, foto – montažom manipulira sa komentarom Kemala Mušinbegovića koji je ostavljen na potpuno drugu temu, koji datira na potpuno drugi datum, i koji se još uvijek nalazi na facebook stranici portala visoko.ba. Dakle, taj komentar niti ima veze sa Amrom Babić, niti sa njenim sinom, niti sa TV debatom, niti sa izmišljenim događajem. Taj komentar na koji se pozivaju Amra Babić i njen sin, Kemal Mušinbegović je ostavio na anketi “Da su danas loklani izbori koga biste izabrali za gradonačelnika Visokog?”, a koja je objavljena 27.10.2020., u što se cijela javnost može uvjeriti, jer još uvijek se i anketa i komentar nalaze na istoj stranici.

Pa kakvi ste to ljudi???

Zašto to radite???

U prilogu dostavljamo dokaz iz kojeg se vidi kada, gdje je i na koju temu, tj. kojim povodom je Kemal Mušinbegović dao svoj komentar kojeg su Amra Babić i njen sin zloupotrijebili u svrhu dezinformisanja javnosti.

Podsjećamo da je Mušinbegović kandidat SDA na listi za Gradsko vijeće Visoko.

Za lažnu optužbu ide krivična prijava i prijava CIK-u.

 

Visoko.co.ba/SDA Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.