Lokalni izboriSDA tim za pobjede u Kološićima: Mještani pozitivno iznenađeni da su svi...

SDA tim za pobjede u Kološićima: Mještani pozitivno iznenađeni da su svi njihovi zahtjevi ušli u izbornu platformu Mirze Ganića

Velika podrška kandidatima SDA Visoko i Mirzi Ganiću za poziciju gradonačelnika Grada Visoko.

Nakon predstavljanja kandidata sa SDA liste za Gradsko vijeće Grada Visoko u mjesnoj zajednici Kološići, prisutnima se obratio i nosilac liste Esad Semić. Kao uspješni privrednik, stanovnike je upoznao sa mnogim problemima i opstrukcijama sa kojima se privreda susreće. Neophodno je rasteretit privredu, i dati veći poticaj proizvodnji i poljoprivrednom sektoru u Visokom, naglašeno je.

Mještani Kološića su bili pozitivno iznenađeni da su svi njihovi zahtjevi koje su iznijeli Mirzi Ganiću prilikom ranijih posjeta, našli mjesta u Izbornoj platformi “Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje”, i to:

– asfaltiraje puta Kalimbara

– asfaltiranje puta u Starim Kološićima

– sanacija klizišta u naselju Dol

– uređenje stadiona i dječijeg igrališta

– izgradnja kanalizacije.

Kandidat za gradonačelnika i premijer ZDK Mirza Ganić zahvalio se na velikoj podršci iz Kološića. Najavljene su temeljite promjene u načinu vođenja Visokog i predstavljanja građana.

“Ulaganja u mandatu trenutne vlasti u Kološiće bila su mizerna. Sramota je da danas u Kološićima imamo kanalizaciju otvorenog tipa koja teče uz sami put. Nakon pobjede na izborima ako Bog da, uvodimo princip i pravilo pravednog i ravnomjernog raspoređivanja sredstava namijenjenih za kapitalnih ulaganja u svim mjesnim zajednicama“, poručio je Ganić.

Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje!

SDA Visoko / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE