SBiH Visoko – Besplatni kurs programiranja za srednjoškolce

GO SBiH Visoko poziva sve zainteresovane učenice i učenike srednjih škola sa područjanašeg grada da se prijave na dvomjesečni kurs iz osnova programiranja – programski jezik Python.

Ovaj edukativni projekat je namijenjen svima koji žele da naprave prve korake na putu da postanuprogrameri i profesionalno se razvijaju u IT sektoru.

Naša organizacija na ovaj način želi da pomognemladim i talentovanim osobama da se edukuju ipostanu konkurentni u pronalasku veoma traženihposlova iz ove branše, te da što prije počnu da doprinose kućnom budžetu svoje porodice,” rekaoje Predsjednik GO SBiH Visoko, Eldin Ganić.

Visoko je oduvijek bilo nepresušni rasadniktalenata iz raznih oblasti, sporta, umjetnosti, kulture, itd. Dobro znamo da ova modernavremena stavljaju nove izazove pred nas i našudjecu, ali mi sebi ne smijemo dozvoliti luksuz da čekamo da se neko drugi pobrine za nasmoramo uzeti stvar u svoje ruke!”

Našoj omladini treba tako malo da postanuuspješni, pa ako će ovaj naš projekat potaknutinekoga da sutra postane cijenjen i dobro plaćenprogramer, cilj će biti ispunjen!”

Kurs je besplatan, a broj mjesta je ograničen!

Za sve informacije pozovite 063 709 288.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.