Lokalne TemeSaopćenjaSBiH: Visočki programeri uživali u prirodi i airsoft treningu

SBiH: Visočki programeri uživali u prirodi i airsoft treningu

Nakon uspješno okončanog kursa o programskom jeziku Python, Visočki programeri su proveli jučerašnji dan u prelijepom ambijentu Begića Luke.

„Kao dio projekta ‘Airsoft kao rekreativna aktivnost za animaciju mladih i učenje novih korisnih vještina kroz edukativnu radionicu’, a na poziv naših prijatelja iz Visočkog airsoft kluba S.C.A.R., odlučili smo počastiti naše polaznike ovim nezaboravnim iskustvom,“ rekao je predsjednik GO Stranke Za Bosnu i Hercegovinu Visoko, Eldin Ganić.

“Visoko je oduvijek bilo nepresušni rasadnik talenata iz raznih oblasti, sporta, umjetnosti, kulture, itd. Dobro znamo da ova moderna vremena stavljaju nove izazove pred nas i našu djecu, ali mi sebi ne smijemo dozvoliti luksuz da čekamo da se neko drugi pobrine za nas – moramo uzeti stvar u svoje ruke!”

“Našoj omladini treba tako malo da postanu uspješni, pa ako će ovakvi projekti potaknuti nekoga da sutra doprinese još više za naše Visoko, cilj će biti ispunjen!”

SBiH Visoko planira i u narednom periodu nastaviti sa edukativnim sadržajima za omladinu Visokog.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE