SBiH konsoliduje redove u Visokom – Eldin Ganić, novi predsjednik GO SBiH

Na osnovu Statuta Stranke za Bosnu i Hercegovinu i Odluka Predsjedništva o kadrovskom jačanju općinskih/gradskih organizacija Stranke, Gradska Organizacija SBiH Visoko je, izvršavajući postavljene zadatke, provela niz mjera i aktivnosti, te izvršila kadrovsko jačanje i osvježenje stranačkih organa.

Na sjednici Gradskog Savjeta Stranke za Bosnu i Hercegovinu Visoko, održane 28. marta, jednoglasno je izabrano novo rukovodstvo u sljedećem sastavu:

Predsjednik: Eldin Ganić, dipl. ing. saobraćaja i komunikacija,

Potpredsjednici: Merjem Trako, student Pedagoškog Fakulteta, Esmer Čelebić, diplomirani ekonomista.

„SBiH Visoko je u zadnjih 12 godina bila pasivni posmatrač političkih dešavanja u našem gradu i nije aktivno učestvovala u donošenju odluka koje bi poboljšale život građana. Sa novim rukovodstvom, novim kadrovskim rješenjima, mladim i obrazovanim članovima, SBiH Visoko je spremna dati punidoprinos u rješavanju problema sa kojima se nose naši sugrađani i Gradska uprava, rekao je novoizabrani predsjednik Savjeta Ganić.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim članovima Stranke na očuvanju iste u ovom teškom periodu iza nas i vjerujemo dazajedno možemo učiniti sve da se naša organizacija vrati na političku scenu Grada, na način da bude korektiv, a u dogledno vrijeme i jedan od odlučujućih faktora u vlasti, stoji u zvaničnom saopćenju Press službe GO SBiH Visoko.

Na sjednici Savjeta su također izabrani predsjednik Asocijacije Mladih, kao i novi Sekretar GO SBiH Visoko.

Svim članovim Stranke za Bosnu i Hercegovinu čestitamo godišnjicu osnivanja.

GO SBiH Visoko / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.