Lokalne TemeSportSaznajemo / Uskoro Skupština RK Bosna, smjena kompletnog Upravnog odbora i novi...

Saznajemo / Uskoro Skupština RK Bosna, smjena kompletnog Upravnog odbora i novi ljudi za novu sezonu

Kako saznaje Visoko.co.ba u pozadini loših rezultata, igara i međuljudskih odnosa u samoj svlačionici kluba intezivno se vode razgovori i pregovori oko nove upravljačke ali i igračke strukture RK Bosna Ekoenergija. Do kraja izgubljenog prvenstva je ostalo još tri rezultatski nebitna kola, a do tada će u što skorijem vremenu biti organizovana Skupština kluba nakon čega će biti formiran i novi Upravni odbor te izabran novi trener sa kojim će Bosna u narednu sezonu krenuti sa samo jednom ambicijom a to je prvo mjesto i povratak u Premijer ligu BiH.

Kako tvrdi naš izvor rukometaši su odlučili “copy/paste” metodom uz apsolutnu podršku Gradske uprave kao najvećeg izvora finansiranja primjeniti sistem rada kakav je uspostavljen u NK Bosna, a koji je u samo dva mjeseca dao željeni efekat zasnovan na jednostavnom pravilu da je klub iznad svakog pojedinca.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE