Saznajemo: Ovo su imena kandidata OO SDP Visoko za naredne izbore

Prije četiri godine OO SDP Visoko na Općim izborima ostvario je samo jedan mandat i to za Federalni parlament u izbornoj jedinici šest, gdje je aktuelna predsjednica Jasmina Zubić kao nosilac liste sa osvojenih 1.822 glasa dobila mandat.

Za Skupštinu ZDK iz Visokog niko nije ostvario mandat, a SDP je u kantonu ostvario ukupno četiri mandata koje su voljom birača dobili: Senaid Begić, Munib Husejnagić, Rifat Delić i Amil Buljubašić.

Kako saznaje Visoko.co.ba za predstojeće izbore u široj kombinaciji za liste na tri nivoa vlasti iz Visokog su predložena slijedeća imena: Jasmina Zubić, Adna Smailagić, Enisa Mostić, Samra Limo, Mato Bradara, Emira Džafić, Mahir Čengić, Admir Dedić i Ermin Dlakić.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.