SportDržavni TimSastanak Stručnog štaba Nogometne reprezentacije BiH

Sastanak Stručnog štaba Nogometne reprezentacije BiH

U Trening centru NS/FS BiH u Zenici je održan sastanak članova stručnog štaba „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Selektor Faruk Hadžibegić je razgovarao sa svojim pomoćnicima Mehmedom Janjošem, Elvirom Rahimićem, Nenadom Gagrom, Almirom Seferovićem i Sinišom Mrkobradom.

Razgovaralo se, između ostalog, o širem spisku potencijalnih kandidata za „A“ selekciju, kao i o nastupima bh. igrača u klubovima, te o njihovoj trenutnoj formi.

„Imamo svoj cilj i već smo obavili mnogo posla. Prenio sam svojim saradnicima informacije o sastancima sa našim reprezentativcima, ali ono što jedva čekamo, to su utakmice. Trudimo se svi zajedno da što spremnije dočekamo početak kvalifikacija. Želimo plasman na veliko takmičenje i mnogo smo posvećeni tom cilju. Drago mi je da smo danas razmijenili mišljenja. Pratimo naše igrače i sigurno da nam povrede Pjanića i Bešića ne idu u prilog. Međutim, bez obzira na sve to, uvjeren sam da možemo ostvariti dobre rezultate i optimističan sam pred početak kvalifikacija“, rekao je Faruk Hadžibegić.

Nfsbih.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE