NaslovnicaBiHSaopćenje iz ...

Saopćenje iz kompanije Klas povodom poskupljenja pšenice

Svjesni činjenice da su, zbog trenutnih ratnih dešavanja, građani naše zemlje zabrinuti radi nestašice pšenice kao i rasta cijena osnovnih životnih namirnica, ovim putem obavještavamo javnost da su naši Ugovori sa dobavljačima pšenice stabilni i da nam redovno isporučuju narudžbe. Svakodnevno pratimo dešavanja sa stanjem pšenice i cijenama na tržištu i shodno tome pravimo planove za dalje, a najviše mislimo na naše cijenjene potrošače i građane BiH. Trudimo se da, kao i za vrijeme početka pandemije, sve kupce snabdijemo dovoljnim količinama naših proizvoda.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.