Home Preporuka Sandi Šahman i Nilay Demirči: Ljubav našeg fudbalera i Turkinje bit će krunisana brakom na Bosforu

Sandi Šahman i Nilay Demirči: Ljubav našeg fudbalera i Turkinje bit će krunisana brakom na Bosforu

0
Sandi Šahman i Nilay Demirči: Ljubav našeg fudbalera i Turkinje bit će krunisana brakom na Bosforu

Da se srodne duše uvijek na kraju spoje, dokazuje ljubav bivšeg fudbalera Sandija Šahmana i njegove partnerice Nilay Demirči.

On porijeklom Bosanac, a ona Turkinja, prvi put su se sreli u srednjoj školi. Danas njihov život izgleda idilično, iako na samom početku nije izgledalo tako. Koronavirus je Sandiju osim dosta brige donio i nešto jako lijepo. Sudbina mu je, naime, vratila na put srednjoškolsku ljubav, pa nakon dužeg zabavljanja planira uskoro stati pred matičara.

Sandi i Nilay su prvi put zajedno proveli i sedam dana u Bosni i Hercegovini, gdje je ona upoznala Šahmanovu porodicu, a budućom snahom najviše je oduševljena nena Senija.

– Nilay je očarana ljepotama Bosne. Upoznao sam je sa ljepotama Sarajeva, Mostara, Neuma, Viteza i moje Busovače. Istinski smo uživali i ona jedva čeka da nam obaveze ponovo dozvole da dođemo u BiH – kaže Šahman.

Šarmantnu Turkinju posebno je impresionirao šeher.

– Stigli smo po mraku u Sarajevo koje me odmah osvojilo. Otišli smo u jedan restoran iznad grada i on mi je izgledao kao nebo prepuno zvijezda – kaže Demirči kojoj se jako dopada bosanska kuhinja, a priznaje da je zbog Sandija naučila praviti burek.

Šahman kaže da mu je Nilay dosta promijenila poglede na zajednički život i vezu i da jedva čeka vjenčanje.

– Prošle godine smo se trebali vjenčati, ali nam je korona sve poremetila dva puta. Nadamo se da ćemo pred matičara stati naredne godine. Sad tražimo datume koji bi odgovarali i njenoj i mojoj porodici, a vjenčanje će biti u Istanbulu u jednom hotelu koji gleda na Bosfor. Sve će biti kao iz bajke – govori Sandi koji se nakon aktivnog igranja posvetio karijeri fudbalskog menadžera.

Komentari

komentara