Sana's sweets medenjaci i slatkiši u saradnji sa Općinom Visoko nagrađuje najljepši crtež

U okviru manifestacije „Visočke zimske radosti“ Sana's sweets medenjaci i slatkiši u saradnji sa Općinom Visoko organizuje nagradno takmičenje u crtanju za uzrast do 12 godina. Nagradno takmičenje počinje u srijedu, 28. decembra 2016. i trajat će do 08. januara 2017. godine.

Organizatori su ponudili dvije teme na koje crteži treba da se odnose :  Visočke zimske radosti i medenjaci ili Kućica od medenjaka.

Sve prikupljene fotografije crteža biti će objavljene na Facebook stranici @Visockezimskeradosti  pod nazivom „Sana's sweets medenjaci i slatkiši u saradnji sa Općinom Visoko nagrađuje najljepši crtež!“

Fotografije crteža djece uzrasti do 12 godina mogu se dostaviti u zgradi Općine Visoko, kancelarija broj 28. Uz crteže potrebno je navesti ime i prezime, dob djeteta, adresu, e-mail roditelja i broj telefona.

Četiri crteža će biti nagrađena prema izboru stručne komisije i prema broju lajkova na Facebook stranici @Visockezimskeradosti.

Glasanje putem lajkova crteža će trajati od 9. do 13. januara 2017. godine, a pobjednici takmičenja biti će objavljeni 14. januara 2017.

visoko.gov.ba