Lokalne TemeSanacija puta u naseljima Dolovi i Skoparinovići

Sanacija puta u naseljima Dolovi i Skoparinovići

Obavještavamo javnost da su nadležne službe JKP “Visoko“ d.o.o. Visoko u utorak u večernjim satima pozvane da izađu na teren u naselje Dolovi u MZ Dobrinje i naselje Skoparinovići u MZ Poriječani, gdje su zajedno sa ekipom Civilne zaštite Grada Visoko radile na sanaciji oštećenog puta koji je odnijela bujica nastala od ogromne količine padavina.

Angažirano je vozilo SKIP i sva materijalna sredstva sa ekipom koja je vrijedno radila na sanaciji nastale štete i dovela put u stanje koje je bilo prije nevremena, te spriječili nastanak novih šteta.

Radovi su uspješno privedeni kraju, a ekipe su nastavile realizaciju radova u drugim naseljima gdje je Civilna zaštita Grada Visoko pozvala da se treba izaći i pomoći u sanaciji nastalih šteta.

Visoko.co.ba/JKP Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE