NaslovnicaZanimljivostiRonioci otkri...

Ronioci otkrili kosture na “čajanci pod vodom”

Zamjenici šerifa okruga La Paz i lokalni vatrogasci poslali su pod vodu videokameru i snimili prizor.

“Kad je vatrogasac Foerstner locirao navodne ostatke, otkrio je da su u pitanju dva lažna skeleta koja sjede u baštenskim stolicama na podvodnoj ‘čajanci’”, navodi se u saopštenju iz šerifove kancelarije.

Čini se da je neko namjerno porinuo lažne skelete u rijeku i okitio ih rekvizitima, a ronioci su na znaku koji je držao jedan od kostura otkrili i riječi “Bernie” i “Dream in the River”, koje sugerišu na rečenice iz filma “Weekend at Bernie's”.

Otkriven je i datum za koji se vjeruje da predstavlja dan kada je ova scena našla svoje mjesto pod vodom – 16. avgust 2014.

(b92.net)

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.