Lokalne TemeRK "Bosna Visoko Ekoenergija": Nastavlja se uspješna saradnja sa našim generalnim sponzorom

RK “Bosna Visoko Ekoenergija”: Nastavlja se uspješna saradnja sa našim generalnim sponzorom

Nastavlja se uspješna saradnja sa našim generalnim sponzorom Visoko Ekoenergija! U prostorijama Javnog preduzeća Visoko Ekoenergija potpisan ja sporazum o nastavku saradnje između ove kompanije i našeg kluba! Ugovor su potpisali Amer Hindija, direktor JP Visoko Ekoenergija, i Mustafa Ćuprija, predsjednik Upravnog odbora RK Bosna Visoko Ekoenergija. Zahvaljujemo se JP Visoko Ekoenergija na ukazanom povjerenju i još jednom pokazanoj društvenoj odgovornosti prema našem sportskom kolektivu. Kao klub ćemo na terenu i van terena s ponosom nositi ime našeg generalnog sponzora i truditi se da maksimalno opravdamo ukazano povjerenje.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE